01 juuli 2008

Öine xDream

28-29 Juuli toimus Kärstnas xDreami teine etapp.
Võistlusel oli põnev algus - rattaralli, kus iga liige pidi oma 2 punkti üles leidma ja siis lõpppunkti jõudma ning vajadusel teisi ootama. Korraldajad oleksid muidugi võinud lisada juurde märkuse, et vahemaad ei ole täpsed. Meil läks hästi ja jõudsime üllatavalt 8-dana vahetusalasse. Edasi tuli kanuuga veidi järvel tiirutada ja selle äärest soost punkte otsida. Halb strateegia tõi kohtade languse ja aja kaotuse, kuigi viiendas punktis oli täitsa lõbus oodata ja vaadata, kuidas kümned võistkonnad järjepidevalt punkti kõrvalt mööda lähevad :) Arvi tiim oli üks neist. Vahelduseks oli rabamatk - kaunis loodus ja päikesetõus. Ühte müstilist orvandit otsides möödusime Arvi tiimist.
Kanuuga tagasi jõudes kuulsime, et teine jooksuetapp jääb ära, kuna võitjad olevat 3h ajagraafikust maas olnud, sellest oli kahju, sest see oli huvitava kaardiga - koridor ja peegelpilt. Kuigi ega jõudu ilmselt poleks ka olnud.
Esimene lisaülesanne oli küll kõige mõttetum, mida kohanud olen - rattakrossi rada - rattaetapi keskel.
Teine seevastu oli juba midagi lõbusamat paadiga eskimopööre :)
Lõpuks pandi veel proovile võiskondade osavus korvpallis ja punktide leidmine piiratud alalt.
Jõudsimegi õnnelikult, väsinud ja unisena finišisse. Lõpuajaks 15:30, mis andis kokkuvõttes 34-da ja segadest 8-da koha ja Arvi tiimi suutsimegi seekord edestada :)
See oli mu vähimate jooksusammudega xdream (u 30 sammu) ;)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ma kirjutasin oma blogis bee raja muljeid. Ja Vahuri Inglid kirjutasid ka oma blogis.