16 september 2010

Paatsalu Maraton 2010

Seekordne Paatsalu süstamaraton peeti 11. septembril. Nelsoni seekordne esindus oli eriti arvukas. Lisaks Paatsalu veteranile Laurale (2x läbitud) olid stardis ka korra osalenud Vahur ja Ago, lisaks sai Laurale paariliseks kaubeldud Külli ning ühestega osalesid Martin ja Tanel. Pikk maa oli ohutuse kaalutlusel tehtud 3x lühikese läbimiseks, mis kahtlemata tegi maratoni ohutuks, aga samas ka tüütuks.

Vahuri kogemusest:

Sõit oli erakordselt raske. Kuna sooja teha ei viitsinud ja lahti ei võimelnud oli esimesel 3 km otsa lõpus juba tunne, et mu käed kukuvad küljest ära. Tõeliselt valus oli. Ilmselt panime algustempoga kah pisut üle, kuigi koht ja kaotus olid esimeses pöördes justkui normaalsed. Esimese ringi lõpuks oli valu lausa piinavaks muutunud. Siis sai ilmselt veri liikuma, sest suurem otsene valu kadus. Samas miskit jõudu ja särtsu juurde ei tulnud ja kaotus esimestele aina suurenes ning meie ees sõitnud vajusid aina kaugemale. Viimasel ringil möödus meist ka Sixten Kerge ning veel üks ühene. Kedagi püüda ei olnud, keegi meid püüdmas ei olnud, nii et kannatasime lõpuni mõõdukas tempos :)
Kokkuvõttes võib osalemisega ikkagi väga rahul olla. EMV pronksi eest hoolitsesid Külli ja Laura! Tanel oleks peaaegu Martini kätte saanud, tüdrukud saidki :P

Lahe oli!

Vahur

Kommentaare ei ole: