05 mai 2008

Leevaku Kevad 2008

Seekordne Leevaku Kevad sai teoks 2.-4. mail 2008 ja üllatus üllatus - Leevakul.

Ago suundus Leevakule juba reede lõunaks, Vahur ja Sixten võtsid sappa kanuu ja süstakäru ning ootasid ära Tiina, ning suundusid Leevakule Reede õhtuks. Ahjah, jäljekoer Lasse oli meil kah kaasas.

Päeva jooksul olid pääkorraldaja Hillar, Aarne ja Ago trossid veepeale tirinud ning kuna väravad kaldal ootasid, sai slaalomitrass põhiolemuses reedel veepeale veetud.

Kohal oli traditsioonidega rahvas - Rakvere veeslaalomi seltskond, Pluuto jõuk, õhtul saabus Ivar oma seltskonnaga, laupäeval lisandusid Andres, Lembit ja teised uuema aja süstakad :)

Õnneks saabusid ka Liina ja Tamber, ikka selleks, et Liinaga traditsiooniline segapaarivõit tasku panna.

Hommikul lasime veemassi tammist juurde - sai teine päris mõnus. Rada ise oli üsna slaalomlik ja tehniline, kuigi põhiosades kõigile läbitav (Noh 2 vastuvoolu väravat ja üks topelt allavoolu värav päris kõigile siiski mitte)

Tänu voolavale veele, ilusale ilmale ja osalejate hasardile sai sel aastal näha palju ujuvaid paate. Ära ei uppunud seekord mitte ükski.
Lõuna paigu tõi Ago Põlvast ära sinna saabunud Andersi.

Taksakoer Lasse arvas miskipärast pidevalt, et tal on maadevaidlus Udo ja Marianne suure hundikoer Rommiga. Igatahes üritas ta pidevalt Rommi kallal ülbata ja sai seetõttu vahepeal ka natuke näksata :) alla ta muidugi ei andnud.

Võistlus ise oli sel korral üsna põnev. Kuna vool tundus minu raske keha ning viimaseaja olematu sõidukogemuse tõttu tiba karm, siis üheste sõidust ma siiski loobusin. Kui sügisel oma uus süst käes, siis luban, et lähen ka üheste starti.

Kahese kanuuga näitasime algul Agoga, et ka suure Nelsoni kanuuga on kõik väravad võetavad. Lembit ja Andres üritasid väiksema kanuuga meid lüüa, aga õnneks oskasid nad kanuusse piisavalt vett lasta ja seetõttu olid tiba aeglasemad. Samas on ohu märk täiesti olemas. Hakka või lausa trenni tegema... :)


Pärast Liinaga sõites sai demonstreeritud, et ka segapaar saab vabalt kõik väravad kätte.


Pühapäevasel rallil sai ennast ikka mõnuga väsitatud - kokku tegin 3 sõitu, Sixteni, Merikese ja Agoga. 10 minutine teekond on täiesti paras - väsitav, aga jõuab ka taastuda. Sixten sõitis Andersiga, Ago lisaks veel Liina ja Andersiga.
Leevaku/Leevi võistluste mõnusaks eripäraks ongi see, et saab katsetada ja proovida erinevaid variante ja võistlust saab täiega nautida.

Ära minekule sättides selgus, et 2 auto akud on tühjaks saanud - Liina krokodillidega saime Ivari auto käima, Hillari omaga on asi nukram - seda me käima ei saanudki. Eks hiljem selgu, mis siis sai sest.

Tänud korraldajatele ! järjekordne süpersüper üritus. Kui ajaplaan vähegi lubab, siis sügisel, ja siis kevadel ja siis sügisel j.n.e. jälle.

Vahur

Pildid
Ago pildid

1 kommentaar:

Ago ütles ...

Ago lubab ka sügisel ühesega starti minna. Ja suvel teeme Vahuriga trenni, kuigi treening meie vanuses on puhas energia raiskamine :)